SUP: Stand Up Paddle

Say what?! SUPen of te wel stand up paddling is een opkomende sport die naast leuk ook heel effectief is voor je lichaam. De bedoeling is om op een stand up paddle board te staan waarbij je de peddel aan weerszijde van het board door het water haalt. Naast dat het een goede work out voor je lijf is is het ook een perfecte optie om Nederland vanaf het water te verkennen.

Stand Up Paddle

Fotocredit: Air Padre

SUP komt uit Hawaii en is ano 2012 een wereldwijde trend. Die overigens extra promoot wordt door sterren als Cameron Diaz en Jennifer Aniston. Maar ook beroemdheden van eigen bodem zoals Waldemar Torenstra zijn in de grachten en langs de kust te spotten. Nederland is bij uitstek een perfect SUP paradijs. We hebben namelijk genoeg water om een rondje te maken op een stand up paddle board!

Interesse in deze nieuwe watersport? Surf dan naar M&M Sup of naar ROHA Active Sports voor meer informatie over de lessen en verhuur van de SUPs in de omgeving van Amsterdam en in de provincie Zeeland.

Woon je niet in de omgeving Amsterdam of Zeeland? SUP is een van de snelst groeiende watersporten van Nederland dus google naar de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Advertenties

Tags: , , , , ,

2 responses to “SUP: Stand Up Paddle”

  1. Camera Girl says :

    Vorig jaar voor het eerst gesupt op open water (veel wind maar ontzettend mooi weer). Was een super ervaring! Vanochtend weer gesupt en ga straks daarover bloggen. Hopen dat deze sport bekender wordt door alle blogs, want het is een leuke sport en ik vind het jammer dat het nog vrij onbekend is in NL (in vergelijking met surfen wat de laatste jaren steeds bekender is geworden).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: